19 september 2011

Welkom bij Aertery

Als u op zoek bent naar oplossingen voor verbetering van uw kasstroom bent u bij Aertery zeker aan het goede adres. Optimaliseren van het rendement uit een debiteurenportefeuille is ons specialisme.

Histrotie:
Aertery startte haar activiteiten in mei 2007 onder de bezielende leiding van de heer Tjaart Burema. Aertery richtte zich met name op het ondersteunen van bedrijven met als doel de
operationele geldstromen te verbeteren. Daartoe werd er een keur aan oplossingen aangeboden die in belangrijke mate bijdroegen aan deze doelstelling. In het toenmalige pand in Krimpen aan den IJssel groeide de onderneming sterk. Dit leidde er toe dat Aertery haar activiteiten in december 2010 diende te verplaatsen naar Rotterdam in het "Westblaakgebouw".

Heden en Toekomst:
Vanuit de huidige locatie in Rotterdam bedient Aertery
toonaangevende bedrijven in geheel Nederland. Aertery heeft zich ontwikkeld als volwaardig business partner voor bedrijven die hun kasstroompositie in lijn willen brengen met hun interne doelstellingen.

Kennis en ervaring:
De huidige directie van Aertery beschikt over meer dan 45 jaar ervaring in receivable management. Voor de oprichting van Aertery zijn zij bij gerenommeerde internationale marktleiders verantwoordelijk geweest voor complexe
outsourceprojecten, incassoprocessen en kredietinformatie voor in binnen enbuitenland opererende relaties. Dit verzekert u van een professionele en rendabele behandeling van het uit te besteden traject.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten